Talent is onmisbaar om de toekomst vorm te geven. Daarom presenteert het FD ieder jaar een overzicht van jonge, ondernemende beloften. Met hun vernieuwende en onderscheidende ideeën helpen zij de wereld vooruit. Bijvoorbeeld met een circulaire keuken, een slimme bedsensor of virtuele kleding.
Helaas, deze zoekopdracht leverde geen talenten op. Probeer een nieuwe zoekopdracht.
Deel deze special
Zo gaan we te werk
De redactie hanteert de volgende criteria bij de totstandkoming en presentatie van de jaarlijkse special FD Talenten.
De eisen

Om in aanmerking te komen mogen kandidaten op moment van publicatie niet ouder zijn dan 35 jaar. Ze onderscheiden zich met onderscheidende en vernieuwende diensten of producten. Ze hebben minimaal één aantoonbare prestatie geleverd, zoals een succesvol prototype gemaakt, een belangrijke prijs gewonnen of een investering binnengehaald.

De selectie

De redactie selecteert jaarlijks vijftig beloften. Dit zijn zowel ondernemers als young professionals, uit verschillende branches. Ook kunnen mensen zich zelf of iemand anders bij de redactie onder de aandacht brengen. Omzet- en groeicijfers spelen een ondergeschikte rol. We kijken vooral wie met zijn of haar ideeën Nederland het best de toekomst in loodst.

De presentatie

De uitgekozen talenten worden voorgesteld in korte profielen. Per lichting worden er een aantal uitgebreider geïnterviewd. Via de filterfuncties functie, branche en jaargang kan naar beloften worden gezocht. De online database bevat de talenten sinds de eerste editie in 2016. De gepubliceerde teksten vormen een momentopname. Beloften kunnen bijvoorbeeld inmiddels hun bedrijf hebben verlaten of elders een nieuwe baan hebben geaccepteerd.

Tot slot

De redactie heeft haar uiterste best gedaan om bij het beeldmateriaal waar dat overeengekomen is de naam van de fotograaf te vermelden. Neem contact op als een vermelding onverhoopt niet klopt.

We zijn bereikbaar op persoonlijk@fd.nl. Je kunt ons op dit mailadres ook bereiken als jij jezelf of iemand anders onder de aandacht wilt brengen voor de FD Talenten 2023.

De redactie behoudt zich het recht voor om in bepaalde gevallen talenten uit de database te verwijderen.

FD Talenten is een special van FD Persoonlijk, het weekendmagazine van Het FD.

Colofon
Redactie
Lara Ankersmit
Jeroen Bos
Thomas de Heide
Loeka Oostra
Sjors Rodenburg
Medewerkers (2022)
Michou Basu
Julia Cornelissen
Orla McDonald
Alex Ruitenbeek
Marianne Slegers
Caitlin Stooker
Design
Estée van Muijden
Tahirah Salomon
Ngoc Binh Tran
Fotografie (2022)
Benning & Gladkova
Techniek
Dirk van der Straaten
© Het Financieele Dagblad 2016 - 2023
 |  |